Historia

Euromed Shpk eshte regjistruar zyrtarisht ne vitin 2006 ne importimin dhe shperndarjen e materialeve mjekesore, paisjeve dhe materialeve te konsumit.

Misioni i kompanise sone eshte te siguroj produkte me cilesi te larte dhe sherbim e kujdes te vecante ndaj kerkesave te klienteve tane. Ne jemi te perkushtuar te behemi nje partner i besueshem ndaj misionit per te ofruar cilesine me te mire per kujdesin e pacienteve.

Duke ndjekur kete rruge Euromed Shpk ofron nje game te gjere produktesh ne kategorite e meposhtme: pajisje elektro-mjekesore, pajisje laboratory analitike, materiale konsumi laboratorike, pajisje dentare, dhe materiale konsumi mjekesor. Bazuar ne marreveshjet afatgjata qe ne kemi me shume kompani te huaja te mirenjohura, sherbimet tona mbulojne nje diapazan te gjere terapeutik.

Vecanerisht ne fushen laboratorike dhe pajisjeve diagnostikuese, kiteve dhe reagenteve Euromed shpk eshte kompania qe ofron varietet produktesh, cilesi dhe sherbim te besueshem.

Avantazhet ne perzgjedhjen e Euromedit si distributorin tuaj:

  • Perzgjedhje cilesore e produktit
  • Pajisje mjekesore nga prodhues te besuar
  • Cilesi e larte
  • Cmime konkurruese
  • Sherbime cilesore
  • Sherbime online
  • Sherbime mirembajtje
© 2020 Euromed
Designed by B2B.al