Slide background

Ne garantojme
Pajisje me cilesi te larte

KONTAKTO

  

Euromed perzgjedh pajisjet mjekesore
me cilesi te larte duke ofruar rezultat te sakte dhe garanci te plote

Slide background

Ne garantojme
Pajisje me cilesi te larte

KONTAKTO

  

Euromed perzgjedh pajisjet mjekesore
me cilesi te larte duke ofruar rezultat te sakte dhe garanci te plote

Slide background

Ne garantojme
Pajisje me cilesi te larte

KONTAKTO

  

Euromed perzgjedh pajisjet mjekesore
me cilesi te larte duke ofruar rezultat te sakte dhe garanci te plote

Slide background

Ne garantojme
Pajisje me cilesi te larte

KONTAKTO

  

Euromed perzgjedh pajisjet mjekesore
me cilesi te larte duke ofruar rezultat te sakte dhe garanci te plote

Euromed Shpk eshte regjistruar zyrtarisht ne vitin 2006 si kompani autonome por duke qene pjese e Vinipharma Medical Group, ka mbartur dhe zhvilluar me tej bashkepunimet dhe eksperiencat qe ka krijuar qe nga viti 1994 Vinipharma, ne importimin dhe shperndarjen e materialeve mjekesore, paisjeve dhe materialeve te konsumit. me shume
Image
Image
Image
Image
Image
Image
© 2020 Euromed
Designed by B2B.al